baner

АРЕНДАТОР - БГ®    Ви кани да ни посетите на БАТА АГРО 2018
(щанд
W24, летище Стара Загора) 

Запознайте се и тествайте на място високоточните навигационни решения на TEEJET ®.

 

Вече сме дистрибутори и на СОФТУЕР ЗА КАРТОГРАФИРАНЕ ЧРЕЗ ДРОН.

 

Ще можете да се запознаете с нашето ново мобилно приложение „Автоматичен КАНТАР за земеделска продукция“.

Не ни пропускайте! Запознайте се с новостите!

Очакваме Ви от 15.05 до 19.05.2018 на щанд № W24 -  ВИП Софтуер ООД.

Заповядайте на ХХV-то Международно изложение „Селското стопанство и всичко за него” - Добрич

Екипът на АРЕНДАТОР-БГ има удоволствието да Ви покани да посетите нашия специализиран щанд на ХХV-то Международно изложение „Селското стопанство и всичко за него”, което ще се проведе от 29 август до 2 септември 2017 г. в СК „ПРОСТОР“ гр. Добрич.

На изложението ще имате възможност лично да се запознаете с предлаганите от нас продукти и да тествате БЕЗПЛАТНО автопилота на TEEJET®. Автоматичното управление на TEEJET® прави много повече, но струва по-малко.

-  автоматично кормилно управление

- без сваляне на волана

- лесно прехвърляне от една машина   на друга

- възможност за реално видео на  инвентара по време на навигация

- вграден GLONASS сигнал, без допълнително заплащане

СПЕЦИАЛНО ПРЕДЛОЖЕНИЕ: БЕЗПЛАТЕН СОФТУЕР - Земеделска карта, с възможност за зареждане на очертаните масиви в навигацията за всеки, поръчал оборудване на TEEJET®

 

Също така ще бъдат представени и много иновации в областта на софтуера, прецизното земеделие и животновъдството.  

Нашите специалисти с готовност ще отговорят на всички ваши въпроси и ще намерят най-подходящото за Вас решение.

Заповядайте, oчакваме Ви!

Арендатор Клуб на БАТА АГРО 2017 – Как технологиите могат да не струват много

Заповядайте на щанда ни (Е51, летище Стара Загора), за да Ви запознаем с нашите нови приложения, промоции и специални условия, които сме подготвили специално за изложението. Ще покажем най-новите разработки - дистанционно изтегляне на продукцията (как можете да имате кантар, който да ВИ носи пари) или да работи без "кантарджия".  Прехвърляне на задачи и отчети от/към всички видове навигации Trimble, Teejet, Muler.

 Ще имате възможност да закупите на място решения за Вашия бизнес или да се регистрирате за демо версии на продуктите ни.

А дали ще има наистина безплатен софтуер - Да, за всички, които се регистрират.

Не ни пропускайте! Очакваме Ви на щанда на нашия партньор ВИП Софтуер ООД - щанд Е51 от 16.05 до 19.05.2017.

Очакваме ви на БАТА АГРО есен 2016

Краят на август дойде, а с него и участието ни на БАТА АГРО есен 2016. Заповядайте на фирмения щанд на ВИП Софтуер (щанд W 40), където ви очаква нашият екип с нови функционалности на Арендатор-бг и останалите решения на фирмата. Научете какви са новите ни цени и се възползвайте от специалните отстъпки за панаира.

Очакваме ви!

Не остана време - побързайте с декларациите по чл. 69 и 70

 

Срокът за подаване на декларациите по чл. 69и чл. 70 от ППЗСПЗЗ почти изтече. Не губете време, а вземете сега най-подходящия пакет на Арендатор-бг и попълнете своите декларации бързо и без опасност да ви върнат заради грешки.

Вземете сега и си спестете грижите при тази и при всички следващи кампании за подаване на документи към ОСЗ.

Ако сте ни пропуснали на АГРА посетете ни на БАТА

Ако сте пропуснали нашите томболи и изненади по време на пловдивския панаир АГРА, елате на нашия щанд на БАТА АГРО в Стара Загора. Запознайте се с нашите иновации в земеделието вижте новите услуги, които предлагат нашите партньори и научете повече за това как можете да улесните работата си, при това на най-ниските възможни цени. Разгледайте новите съчетания на модерните технологии и специализирания софтуер.

Очакваме ви на щанд С5 в закритата зона!

Томбола, много награди и иновативни продукти на АГРА 2016

 

Екипът на Арендатор-бг ви кани фирмения щанд на ВИП Софтуер ООД и нашите партньори от Земеделска Къща.

Заповядайте на щанд Т3 в палата № 3 на панаира и научете повече за новостите в нашите софтуерни решения. Вижте новостите в програмите с марката Арендатор и се включете в томболата за безплатни приложения. Разгледайте и новите предложения на нашите партньори.

 

Програма на събитията

Сряда:

 • 9–11 часа  - Официално откриване на изложението
 • 17:00 – Теглене на първия печеливш в томболата за  6 месеца безплатен абонамент за мобилно приложение Намери Имот - неограничен

Четвъртък:

 • 17:00 – Теглене на втори печеливш в томболата за  6 месеца безплатен абонамент за мобилно приложение Намери Имот – неограничен

Петък:

 • 17:00 – Теглене на трети печеливш в томболата за  6 месеца безплатен абонамент за мобилно приложение Намери Имот - неограничен
 • 17:10 – Теглене на печелившия в томболата за  едногодишен безплатен абонамент за Ферма WEB – онлайн софтуер за животновъдство

Събота:

 • 17:00 – Теглене на четвърти печеливш в томболата за  6 месеца безплатен абонамент за мобилно приложение Намери Имот – неограничен
 • 17:10 – Теглене на печелившия в томболата за пакет приложения на Арендатор Клуб с безплатен първоначален лиценз

Неделя:

 • 13:00 – Теглене на последния печеливш в томболата за  6 месеца безплатен абонамент за мобилно приложение Намери Имот – неограничен

 

 

ВСЕКИ, ВКЛЮЧИЛ  СЕ В ТОМБОЛАТА НА АРЕНДАТОР КЛУБ ПЕЧЕЛИ  20% ОТСТЪПКА ОТ ЦЕНАТА НА ЗАКУПЕНИТЕ ПО ВРЕМЕ НА ПАНАИРА ПРИЛОЖЕНИЯ НА АРЕНДАТОР КЛУБ

Коледна промоция

Поръчайте Арендатор-бг сега и участвайте в промоцията. Всички, закупили Арендатор-бг до края на годината ще получат коледна отстъпка 10% от цената на продукта.

Очертайте се сега със Земеделска Карта

Заявете сега своето безплатно демо на Арендатор-бг Земеделска Карта
Разгледайте обновения ни сайт http://arendator.bg/new и поръчайте по-лесно своите продукти сега.

Вече лесно можете да заявите своето безплатно демо. Не губете време а изпробвайте пакетите на Арендатор-бг. Очертайте се навреме със земеделска карта и получете своето подпомагане от директните плащания или използвайте очертанията при изготвяне на споразумения.

 

Пакети на Арендатор-бг

Арендатор-бг® пакет Старт
Арендатор-бг® пакет Старт
...
Арендатор-бг® пакет Старт

Арендатор-бг® пакет Старт

В него операторът може да: Въвежда/коригира договори (за арендна, наем...), имоти, арендодатели; Следи взаимоотношения и съсобственост; Определи рента – в пари (масов режим); Изготвя справки за управленски и административни цели. Програмата спестява много грешки като автоматично генерира ведомост за рента.

Readmore
Арендатор-бг® Стандарт
Арендатор-бг® Стандарт
...
Арендатор-бг® Стандарт

Арендатор-бг® Стандарт

С този вариант може да: Въвеждате и коригирате договори за аренда и наем, като отбелязвате и всички данни за имоти и арендодатели; Следите заверки и вписвания на договорите и документите за собственост на имотите; Автоматично се генерира ведомост за рента с приспадане на декари и сума за лично ползване. В сравнение с пакета Старт, рентата може да е в пари или в натура, следи се изплащане на рента. Генерират се административните справки за ОСЗ и НАП.

Readmore
Арендатор-бг® Професионал:
Арендатор-бг® Професионал:
...
Арендатор-бг® Професионал:

Арендатор-бг® Професионал:

Договори (за аренда, наем...) с имоти и арендодатели, заверки, вписвания, документи. Рента в пари или в натура, изплащане на рента. Генерират се административните справки за ОСЗ и НАП. Следят се: засети култури по масиви; завеждане и изписване на материали и ресурси за обработката на масивите; прибиране на продукция – добиви, себестойност. Комбинира пакет Арендатор-бг Стандарт с Отчитане на ресурси и обработки;

Readmore
Арендатор-бг® Земеделска Карта
Арендатор-бг® Земеделска Карта
...
Арендатор-бг® Земеделска Карта

Арендатор-бг® Земеделска Карта

Графичен модул за визуализация на имотите по договори. Показва на екран цялата необходима информация за всеки имот с договор – реална и обработваема площ, сключени договори и др. Служи за очертаване на обработваемите масиви Позволява импорт и експорт на shp файлове. Помага при очертаването за ИСАК и при кандидатстване за субсидии.

Readmore
Отчитане на Обработки:
Отчитане на Обработки:
...
Отчитане на Обработки:

Отчитане на Обработки:

Арендатор-бг® Отчитане на Обработки: Въвеждате данни за засети култури по блокове; Директно завеждате материали в помощен склад; Изписвате материали и ресурси за обработка по блокове и култури; Отчитате прибраната продукция и пресмятате среден добив и себестойност. Програмата дава реални данни във всеки един момент и не разчитате само на счетоводните количества и суми. Служи за контрол на вложени ресурси Позволява да се следи себестойността на незавършеното производство, Подпомага вземането на верни краткосрочни или дългосрочни управленски решения.

Readmore
Арендатор-бг®  Кооперации  Стандарт
Арендатор-бг® Кооперации Стандарт
...
Арендатор-бг®  Кооперации  Стандарт

Арендатор-бг® Кооперации Стандарт

Включва: Арендатор-бг® Стандарт и възможност за начисляване и промяна на Дялов капитал, Разпределяне и изплащане на дивиденти.

Readmore
Кооперации Професионал
Кооперации Професионал
...
Кооперации Професионал

Кооперации Професионал

Включва: Арендатор-бг® Професионал и възможност за начисляване и промяна на Дялов капитал, Разпределяне и изплащане на дивиденти.

Readmore
Арендатор-бг Складова система
Арендатор-бг Складова система
...
Арендатор-бг Складова система

Арендатор-бг Складова система

Складова система, улесняваща завеждането и изписването на материали и следенето на наличности. Поддържа още: Фактуриране, покупки, продажби, плащания, задължения, генератор на справки и др. …

Readmore
Арендатор-бг® Модул Ферма
Арендатор-бг® Модул Ферма
...
Арендатор-бг® Модул Ферма

Арендатор-бг® Модул Ферма

Система за следене на дейностите в животновъдната ферма. Помага за водене на личен и ветеринарен картон на животното.

Readmore
Защита на Арендатор-бг®
Защита на Арендатор-бг®
...
Защита на Арендатор-бг®

Защита на Арендатор-бг®

На клиента се предлага защита - хардуерен ключ/тапа (най-надеждният вариант). Преставлява компютърен компонент, без който АРЕНДАТОР-БГ® не може да бъде стартиран.

Readmore
Многофирмен Вариант на Арендатор-бг®
Многофирмен Вариант на Арендатор-бг®
...
Многофирмен Вариант на Арендатор-бг®

Многофирмен Вариант на Арендатор-бг®

Има възможност да обработва данните на повече от една фирма (при закупуване на лиценз за съответния брой фирми). Има всички функции на избран пакет Старт, Стандарт или Професионал.

Readmore
Абонаменти
Абонаменти
...
Абонаменти

Абонаменти

незадължителни абонаменти за поддръжка и обучение

Readmore

Партньори